Alla inlägg under december 2006

Av Mutt - 11 december 2006 19:14

Dagens feminister som påstår att kvinnor är så förskräckligt ojämlika i dagens samhälle underminerar alla försök till ett jämlikt samhälle. Genom att kategoriskt säga att alla män är djur, våldtäktsmän och hustrumisshandlare. Är det inte så att dessa kvinnor har misslyckats med att välja rätt man! Och har de misslyckas så ska alla kvinnor även de som lever i normala förhållanden dras in i feministernas korståg. Dessa feministiska kvinnor vill med obskura medel tvinga kvinnor som lever i trygga förhållanden att lämna dessa för att de feministiska kvinnorna har misslyckats. Vad har detta med jämlikhet att göra?Idag när klimatet förändras för att vi överutnyttjar naturen, olika grupperingar försöker ta över vårt svenska samhälle. Fattiga människor runt om i världen lider under omänskliga förhållanden.Borde vi då inte alla gemensamt kämpa för att vår värld som vi känner den, inte ska gå under,Den feministiska rörelsen är med sina metoder inte sämre än de krafterna runt om oss terrorisera med diktatoriska medel.

Av Mutt - 10 december 2006 12:14

De kvinnliga nätverken som bildas på löpande band, för att kvinnor ska bli jämställda med de förhatliga männen. Men de motverkar sina egna syften, det som ändå väl ska vara likhet för alla människor, män som kvinnor, fattig eller rik,Me de ökar bara på ojämställdheten för de vill komma på samma nivå som män som är i maktposition. Män som nervärderar män som inte har någon makt.Dessa kvinnliga nätverk, även de på låg nivå och med ett fåtal kvinnor som går samman är inget annat än fascister och motståndare mot demokrati. De vill inte ha jämlikhet utan bara komma på samma nivå som män med makt. Som har samma fascistoida tendenser.

Av Mutt - 1 december 2006 14:39

Upp till kamp mot de feministiska nätverken! Så länge som dessa inte godtar demokratiska om jämlika spelregler. De är bara ute efter att ännu mer bygga upp murar runt människor bara för att de anser sig vara felfördelade och så förskräckligt diskriminerade i samhället. Vilket jag av egen erfarenhet vet inte är fallet.Upp till kamp mot de kvinnliga nätverkens härjningar för att riva ner de fundamentala mänskliga rättigheterna som Sverige genom alla tider med stolthet har försvarat och ställt upp för.

Ovido - Quiz & Flashcards