Direktlänk till inlägg 3 augusti 2007

Dömmande norsk pastor

Av Mutt - 3 augusti 2007 16:45

Prinsessan Märtha Louise i Norge ska enligt en norsk Jan Hanvold komma till helvetet för hon ska öppna en skola för att lära människor att tala med änglar. Varför ska hon hamna i helvete för det? Har inte Jan Hanvold läst sin bibel för där finns det massor av människor som talar med änglar.

1 Mos 16:7    Herrens ängel fann henne vid en källa i öknen, källan på vägen till Shur.


1 Mos 16:10  Och Herrens ängel sade: ”Jag skall göra dina ättlingar mycket talrika, så talrika att ingen kan räkna dem.”


1 Mos 16:11  Herrens ängel sade till henne:  ”Du är havande och skall föda en son, och du skall ge honom namnet Ismael, ty Herren har hört din klagan.


1 Mos 21:17 Men Gud hörde pojkens gråt, och Guds ängel ropade från himlen och sade till Hagar: ”Hur är det fatt, Hagar? Var inte rädd, Gud har hört hur pojken gråter där borta.


1 Mos 22:11  Då ropade Herrens ängel till honom från himlen: ”Abraham! Abraham!” — ”Ja”, svarade Abraham, ”här är jag.”

 

Det finns till och med när det gäller Jesus!  Matt 1:20  Men när han hade beslutat sig för det uppenbarade sig Herrens ängel för honom i en dröm och sade: ”Josef, Davids son, var inte rädd för att föra hem Maria som hustru, ty barnet i henne har blivit till genom helig ande.


Matt 1:24  När Josef vaknade gjorde han som Herrens ängel hade befallt och förde hem sin trolovade.


Matt 2:13 Flykten till Egypten När de hade gett sig av visade sig Herrens ängel i en dröm för Josef och sade: ”Stig upp och ta med dig barnet och hans mor och fly till Egypten och stanna där tills jag säger till dig, ty Herodes kommer att söka efter barnet för att döda det.”


Matt 2:19  Återkomsten till Israel När Herodes hade dött visade sig Herrens ängel i en dröm för Josef i Egypten

 

Upp 22:6  Avslutning Och han sade till mig: ”Dessa ord är trovärdiga och sanna. Herren, som är en Gud för profeternas andar, har sänt sin ängel för att visa sina tjänare vad som snart skall ske.


Upp 22:16  Jag, Jesus, har sänt min ängel till er för att vittna om detta i församlingarna. Jag är skottet från Davids rot och hans ättling, den strålande morgonstjärnan.”

 

Vad för sorts pastor är Jan Hanvold som dömer medmänniskor till helvetet? Det måste väl ändå strida mot kristen tro!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mutt - 8 januari 2008 00:10

Åldern detta gissel som plötsligt av någon outgrundlig anledning kommer över en kanske inte helt levnadsglad människa men en som ändå hjälpligt klarar av vardagen utan att tänka så mycket på åldrandet. Vad göra? Ja det är egentligen inte så mycket at...

Av Mutt - 30 augusti 2007 12:28

Tjejkväll i Bingolotto! Res två tjejer betala för en! Jag ska inte tala med någon, i alla fall ingen man! Dag bara för tjejer! Inspirationsdag bara för tjejer! Krogshowen ”Ladies night” för en helt kvinnlig publik. Va! Ska vi inte ha ett jämlikt sam...

Av Mutt - 26 augusti 2007 01:08

Årets svensk har utsätts! Hans Rausing han har valts av föreningen Svenskar i Världen. Detta är en skandal och skymf mot det svenska folket! Att han är bosatt utanför Sverige gör ingen skillnad utan att bara bli utsedd gör honom till en förrädare. At...

Av Mutt - 5 augusti 2007 22:51

I media läste jag att det fanns de som ondgjorde sig över att journalister att de kallade kronprinsessan Viktoria med du! Men varför ska denna odemokratiska och ojämlika institution i ett land som säger sig vara en demokrati (?) särskilja kunglighete...

Av Mutt - 1 augusti 2007 17:23

Man ser det i repriserna av Jerry Springer Show och hör om deras problem hos Dr Phil i TV! Ja vi ser det hos kändisbrudar hos Conan O´Brian och David Letterman. Vi ser det i tidningar och ser det på krogar, kaféer och andra ställen. Reser jag runt i ...

Ovido - Quiz & Flashcards