Alla inlägg den 3 april 2007

Av Mutt - 3 april 2007 18:50

”Färre sjukskrivna och arbetslösaSedan 1980-talet har nu för första gången antalet sjukskrivna och arbetslösa sjunkit samtidigt. Tidigare när arbetslösheten sjunkit har man sett en samtidig ökning av sjukskrivningarna och vice versa, men nu tycker sig Försäkringskassan se ett trendbrott. Förändringen verkar dessutom kunna hålla i sig ett tag. Enligt Konjunkturinstitutets prognoser kommer nämligen den goda utvecklingen fortsätta även i år.”Försäkringskassan ser det som ett trendbrott att sjukskrivna och arbetslösa minskar? Det är intressant att de kommit fram till detta. Men tyvärr ser verkligheten annorlunda ut. Det är som med statistik som man kan ta fram så att de passar de egna syftena.Alla med svår smärtproblematik blir inte helt friska över en natt bara för att det blir en ny regering. Bara för att den borgliga regeringen ser det som politiskt korrekt att de sjukskriva och arbetslösa minskar i antal. Varken de sjukskrivna blir mindre sjuka eller de arbetslösa får inte arbete hux flux! Bara för att det är politiskt korrekt."Om samhällsformen är monarkisk, aristokratisk eller demokratisk är i grunden irrelevant. Varje världslig regering som misslyckas med att skipa rättvisa är ingenting mer än en samling tjyvar och bedragare." S:t Augustinus (354-430), den kristna teologins fader

Av Mutt - 3 april 2007 18:40

Det finns en grupp av män som aldrig kommer att vara för jämlikhet mellan könen. Det är män med makt som nu ser sin position hotad. Nej förresten de ser sig inte hotade, för de står över sådant beteende. Dessa män som genom alla tider har sett kvinnan som något för mannens njutning och detta kommer de aldrig att ändra sig på.De är en grupp av män som är så förstockade, så påverkade av en medärvd gen att de ser andra människor, som inte har samma sociala status som de själva, som något mindre värda. Så det är konstig att så många kvinnor vill bli gifta med dessa män. Men då är det väl kvinnor som har kommit till den insikten att de är bättre än sina medsystrar som kämpar för jämlikhet.Jag tror att de kvinnor som kämpar för att bli jämlika med män är kvinnor med lågt självförtroende annars skulle de ta till sig de män som är lika illa behandlade ut jämlikhetsynpunkt som de själva.Striden eller ska vi säga vad diskussionen egentligen handlar om är det kapitalistiska samhället kontra det socialistiska. Det kapitalistiska lever efter vad Justinianus I sa ” Åt var och en vad honom tillkommer." Medan det socialistiska värnar om varje individs lika värde. Detta bekräftas av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna där det står i artikel 1”Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter. De äro utrustade med förnuft och samvete och böra handla gentemot varandra i en anda av broderskap.”Men detta förstockade borgarpack står väl över sådan kommunistpropaganda som FN står för.

Av Mutt - 3 april 2007 18:39

Idag när det är politiskt korrekt med jämlikhet måste jag ta till orda i denna politiskt korrekta diskussion med att fråga varför det är för skillnad på kvinnor och mäns sjukdomar! När det gäller bröstcancer så blir kvinnor kallade till mammografiundersökning. Men när det diskuteras om prostacencer som drabbar män och att då män skulle rutinmässigt undersökas för det. Då beslutar Socialstyrelsen att det är onödigt, läs bifogad information. ”Screening för prostatacancer onödigSocialstyrelsen rekommenderar inte rutinmässiga kontroller av PSA-värden i de nya nationella riktlinjer för vård av prostatacancer som lades fram på måndagen. Metoden är alldeles för osäker och i vissa fall leder ett förhöjt PSA-värde till utredning och behandlingar med biverkningar som följd utan att det har varit till nytta för individen, menar Hans Starkhammar, chef för onkologiskt centrum i Linköping.”Ser man på statistik över cancersjukdomar ser man att det är fler män som drabbas av prostatacancer än det är kvinnor som drabbas av bröstcancer. Något som även kan drabba män! Men kvinnor kan inte få problem med prostatan. Sedan är det här med insamlingen mot bröstcancer så ser man fler skära band än blå som är mot prostatacancer. Till och med en tillverkare av livsmedel har skära paket där en viss behållning går till bröstcancerforskningen. Varför inte en gemensam färg för all cancerforskning?Ska vi har jämlikhet, vilket alla är överens om med reservation för en viss grupp av den manliga makteliten, ska det vara jämlikhet för alla.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards