Alla inlägg den 16 april 2007

Av Mutt - 16 april 2007 11:16

Ännu en fascistoid grupp har sett dagens ljus.

De kallar sig för Ledarna! Inget annat namn skulle ju inte vara möjligt. Det för att visa vad de är, ledare för andra mindre värda personer i företag och andra arbetsplatser.

Ledare för Ledarna är Annika Elias fmen hon kallar sig förbundsordförande? I ingressen till en intervju står, citat. ”Regeringens snabba förändring av a-kassereglerna och andra arbetsmarknadsfrågor har inte mött några protester från Ledarna.” Men det är väl självklart med tanke på vilka hon representerar! Annika Elias säger att hon, citat. ”... är allergisk mot förmynderi att man betraktar folk som viljelösa offer.” Ja vad annat kan man vänta sig från en person som är ledare för Ledarna!

Nu ser dessa företagsfacister att de har medvind med den nuvarande regeringen. Jag skriver inte alliansregeringen för det är bara Reinfeldts moderater som styr politiken i den nuvarande regeringen.

 

Vilken människosyn som hon företräder!

Att se andra människor som finns i fackföreningar och andra arbetsgivarorganisationer som viljelösa offer. Om hon är allergisk kanske hon ska gå till apoteket och se om de inte har någon medicin mot hennes form av allergi.

Annika Elias säger vidare, citat. ”Ett fackförbund som Byggnads som slåss för lika löner för alla går mot sin egen undergång.”

Då är det konstigt att inte Sverige redan har gått mot sin undergång under  de årtionden på 1900 talet då den socialdemokratiska regeringen tillsammans med fackföreningarna och arbetsgivarföreningen kom fram till olika löneavtal?

Nej Annika Elias och hennes Ledarna hör till en annan tid. En tid som präglades av feodala samhällen och slaveri.

Nu tror dessa fascistiska kapitalister att de kan gå ut och visa sin smutsiga buk hur som helst och tror att alla ska hålla med dem.

En gång så var alla dessa människor glada när kommunismen föll i Sovjetunionen och i östblocket. De sa att där ser vi att kommunismen inte är ett bra styrelseskick!

 

När slaven vaknade.

Kommunismen kom en gång fram när folket kom till insikt om hur feodalherrar och andra obskura figurer levde över alla andra. Att de såg arbetare som något den kunde förtrycka i all evighet. Samma sak händer nu.

Fortsätter det så här kommer det fram en ny Lenin eller Che Guevara och samlar de förtryckta och förslavade massorna till kamp mot förtryckarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards