Alla inlägg den 21 april 2007

Av Mutt - 21 april 2007 23:58

”Börsen slår rekord, konjunkturen är på topp och pengarna flödar.” Men ändå finns det inga pengar till det som alla är i behov av. Sådant som är mänskliga rättigheter som tak över huvudet och mat för dagen. Ett arbete för att kunna försörja sig.

Trots att det går så bra för Sverige kan vi inte ta hand om pensionärer och uteliggare. Äldre får inte hjälp på servicehem eller hjälp på fel sätt. De blir förnedrade och förödmjukade, får ligga utan uppsikt, i vissa fall en hel vecka.

A-kassereglerna försämras. Ersättning till funktionshindrade, sjuka och förtidspensionärer försämras. Allt med förklaringen att det finns de som fuskar. De som är sjuka ska tvingas ut i arbetslivet.

Avgiften till museer återinförs. Biljettpriset till kommunikationsmedel höjs. Trängselavgifter införs igen.

Men egentligen finns det så mycket pengar i Sverige att vi skulle ha råd med allt det som den här regeringen vill skuldsätta folket med.

   

Det enda som allt handlar om för den här regeringen är att ge aktieägarna större och större utdelningar. Högre styrelsearvoden för direktörer och företagsledare.

De rika ska bli rikare och allt på bekostnad av de sämst ställda, de sjuka, de arbetslösa, de äldre, pensionärerna…….. Allt medan börsen slår rekord, konjunkturen är på topp och pengarna flödar.

Av Mutt - 21 april 2007 19:29

Fredrik Reinfeldt vägrar möta Sverigedemokraterna i en duell i TV. Va! Är det så konstigt, dessa så kallade nya moderater med sin ledare behöver inte göra det för de har ju samma åsikter. Så det skulle bara bli att hålla med varandra.

Moderaterna är ju egentligen bara det gamla högerpartiet som är uppbyggt av de herremän som på fyrtiotalet gjorde affärer med Hitlertyskland. Som egentligen bara vill ha tillbaka det gamla feodalsamhället.

Den enda framkomliga vägen är genom socialism. De enda som kan ta strid med SD är socialismen.

Av Mutt - 21 april 2007 11:42

Dagens kvinnorörelse med Gudrun Schyman som frontfigur är klart hanterbar för de vill bli jämställda med Peter Wallenberg, Christer Gardell, Carl-Henric Svanberg och den typen av män.

Men sen finns det en feminism som lever i skymundan och den är lömsk för den går inte ut i massmedia. Dessa kvinnor tror att det bara är kvinnor som kan prata om känslor och därför utesluter de sina män ur sällskapslivet. De har tjejmiddagar och åker på tjejreser och går på spa bara för tjejer.

De är feminister som aldrig skulle säga att män är djur annat än när de ska tillfredställa dem sexuellt.

 

De är falska för att de agera utan att någon märker det utom deras egna män som förpassas till en intetvärld. Männen har ingen talan för de kan ju inte tala om känslor!

Inte prata om känslor, se på litteraturen, se på alla konstnärer genom tiderna. Vem är det som talar om känslor om inte män!

Nu är det inte bara den här typen av feminister som är lömska och farliga. Det är också män som klumpar ihop sig med andra män i olika loger och herrklubbar. Som aldrig skulle ha en tanke på att släppa in en vanlig arbetare i sin krets.

 

De här feministerna är inte som Gudrun Schyman och hennes feminism som vill bli jämställda med maktens män.  De här vill inte jämföra sig med någon grupp utan vill bara utestänga sina egna män från sin gemenskap.

De här har en inställning att bara kvinnor tillsammans med andra kvinnor har lösningar på alla problem som en familj står inför.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards